بابلسر Secrets

معروف‌ترین مقصد گردشگری در شمال ایران

آدرس: بابلسر، گلزار شهدای امامزاده ابراهیم (مشاهده در نقشه)

the town obtained its existing title in 1927. town's historic title is Mašhad-e Sar or Mashhadsar, which means "the special strategy to Mashhad, referring to the only real highway connecting the northwest of Iran into the northeast, such as Mashhad, which passed by way of Babolsar.

جاهای دیدنی نور ؛ از آبشار تا دریاچه جاهای دیدنی بهشهر ،‌ سفر به سوگلی پادشاهان صفوی

جاهای دیدنی رامسر

همچنین در این اسکله، از سنگهایی به عنوان موج شکن بهره گرفته شده‌است که در نوع خود بسیار زیبا می‌باشد. یکی از دلایل بهره‌گیری از این موج‌شکنها، جلوگیری از نفوذ آب در بخشی از منطقه و پارک نزدیک آن می‌باشد.

این روزها بابلسر به یکی از پرطرفدا‌ر‌ترین شهرهای گردشگری شمال ایران تبدیل شده است. با این حال جالب است بدانید این منطقه در روزگارانی نه‌چندان دور، یکی از قطب‌های کشتیرانی در دریای خزر به حساب می‌آمد. به همین منظور اسکله‌ای بزرگ و مجهز در این شهر بنا شده است.

علی آباد در بخش مرکزی بابلسر، دهستان بابلرود، روستای علی آباد واقع است. در این روستا تکیه ای نیز از دوران قاجاریه وجود دارد.

از آن به بعد کم کم خیابان‌ها، ساختمان‌های جدید، پل معلق فلزی، ساختمان شهرداری و هتل بزرگ که حالا محل دانشگاه مازندران است، ساخته شدند و شهر توسعه یافت.

به ویژگی‌هایی که گفتیم، چندین رستوران اعیانی و کافی‌شاپ شیک را هم اضافه کنید. خوشمزه‌ترین غذاهای دریایی در منوی این رستوران‌ها خودنمایی می‌کند. گوشه‌و‌کنار شهرک خزرشهر با پارک‌های سرسبز پوشیده شده است. خزرشهر یکی از معدود منطقه‌های اطراف بابلسر است که حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ متر ساحل اختصاصی دارد.

شرمه کلا در بخش رودبست، دهستان خشکرود، روستای شرمه کلا قرار دارد

[۸] در عصر هخامنشی در کرانه جنوبی دریای مازندران اقوام، تپوری، آمارد، آناریاکه و کادوسی سکونت داشتند.[۹] مورخان آماردها را به مردمان داهه و سکایی و پارسی پیوند داده‌اند.

هزینه بازدید: رایگان (هزینه اقامت و تفریحات جداگانه محاسبه می‌شود)

به گفته واسیلی بارتلد تپوری‌ها در قسمت جنوب شرقی ولایت سکونت داشتند و در قید اطاعت هخامنشیان درآمده بودند و آماردها مغلوب اسکندر مقدونی و بعد مغلوب اشکانیان شدند و اشکانیان در قرن دوم ق.م. آنها را در حوالی ری سکونت دادند و اراضی سابق آماردها به تپوری‌ها اهدا شد و بطلمیوس در شرح دیلم یعنی قسمت شرقی گیلان در ساحل بحر خزر در آن زمان از تپوری‌ها نام می‌برد.[۱۳]به گفته یحیی ذکا در «کاروند کسروی» read more آورده‌است: آماردان یا ماردان، در زمان لشکر کشی اسکندر مقدونی به ایران، این تیره در مازندران نشیمن می‌داشتند و آن هنگام هنوز قبایل تپوران به آنجا نیامده بودند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *